quinta-feira, 31 de dezembro de 2009

Cultured Cabbage Juice


Summary: Cultured cabbage juice is one of the most effective supplements to solve intestinal tract problems caused by overgrowth of bacteria, intestinal or systemic fungal infections, intestinal damage, and many other problems, and is very inexpensive to make.

Cultured cabbage juice is one of the best probiotic beneficial bacteria supplements available and it's practically free. Besides the probiotic aspects, cabbage is one of the richest sources of glutamine, an amino acid helpful to repair intestinal problems.

Cultured Cabbage Juice by Chris Gupta

To implant friendly lactobacteria in the colon and heal damaged mucus membranes of the G.I. tract, you need to drink about 1 and 1/2 cups daily. Here is how to make it.

Fill blender with chopped green cabbage and add distilled water until about 2/3 full. (Do not use well water or tap water). Beat at high speed in the blender for one minute. Pour mixture into bowl and repeat with two more batches. Cover with Saran wrap or similar material and let stand at room temperature.

After 3 days, the cabbage juice solution is ready to use. Strain the mixture to separate the liquid from the pulp. Place the cultured cabbage juice in refrigerator. Drink 1/2 cup of this solution diluted with an equal part of water 2 or 3 times each day. When the supply gets low, make second batch just like the first one, except add 1/2 cup of the juice from the first batch to the second batch. This batch will be ready in just 24 hours since the starter greatly speeds the process.

This process may be repeated indefinitely. Each serving contains several billion friendly lactobacteria. The lactic acid in the culture cabbage juice will purify the G.I. tract and kill most strains of fungi, parasites, and other pathogens. You should drink this mixture until your stools float in the toilet bowl and are odor free. When that happens, you may lower your dosage to one serving per day for maintenance.

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Luis Guerreiro
* Integrando a equipe de preparação dos vários Detoxes de Tony Samara - Portugal - 2009
* Consultor de Alimentação Viva do Spa Natural Alma Verde - Foz do Iguaçu-PR - Junho, Julho 2008.
* Apresentação de pratos vivos - 23º Congresso Internacional de Educação Física - FIEP 2008 - Foz do Iguaçu/PR
* Consultor e Árbitro da FDAP - Federação de Desportos Aquáticos do Paraná - Novembro de 2007 a Maio 2008 - Foz do Iguaçu-PR
* Criação do Instituto IDEIAS - Foz do Iguaçu - Outubro de 2007.
* Palestras de educação Nutriconal e Administração dos Serviços de Alimentação. - IPEC. Instituto de Permacultura e Ecovilas do Cerrado. Pirenópolis. Goiás.
Aula introdutória sobre alimentação e Nutrição para participantes do curso de Ecovilas e administração junto a uma equipe, dos serviços de alimentação fornecidos durante os sete dias de curso. Início: Outubro de 2007.
* Curso de Alimentação Viva- Restaurante Girassol - Ros Ellis Moraes (nutricionista) e Jacqueline Stefânia (nutricionista) - Agosto de 2007 - Brasilia-DF
* Palestras de educação Nutriconal e Administração dos Serviços de Alimentação.
IPEC - Instituto de Permacultura e Ecovilas do Cerrado. Pirenópolis. Goiás.
Actuação: Aula introdutória sobre alimentação e Nutrição para participantes do curso do SEBRAE e administração junto a uma equipe, dos serviços de alimentação fornecidos durante os sete dias de curso - Agosto de 2007. Com Jacqueline Stefânia (nutricionista)
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Atuação: Curso Bioconstruindo - administração junto a uma equipe, dos serviços de alimentação fornecidos durante os dias de curso.
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